Een gedenksteen is vaak maatwerk

Voor gedenkstenen zijn er veel mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende steensoorten of andere materialen, voor een opschrift in diverse lettertypes en voor wel of geen foto. Als u nog geen idee hebt, kunnen wij u met voorbeelden op weg helpen en u in contact brengen met leveranciers. Kom eens langs in onze toonzaal of klik hier voor de verdere mogelijkheden.

Wij kunnen een tijdelijk naambord verzorgen

Wanneer u wilt hoeft pas na de uitvaart na te denken over de grafsteen: het duurt enige tijd voor de steen klaar is en op het graf geplaatst kan worden. Wij kunnen zorgen voor een tijdelijk naambordje, zodat het graf in de tussentijd toch herkenbaar is. Voor mensen die dat op prijsstellen hebben wij ook een aantal standaard gedenkstenen in onze collectie. Deze kunnen in een korte periode worden voorzien van naam en op het graf worden geplaatst.

Regels voor de gedenksteen

Het kan zijn dat een begraafplaats eigen regels heeft voor grafstenen. Sommigen staan alleen maar staande, of juist liggende toe. Onze uitvaartleiders zijn door hun ervaring op de hoogte van alle regels en kunnen u daardoor goed adviseren.

Hierbij een impressie van onze gedenkstenen