Voor de uitvaart
De periode na een overlijden is emotioneel. Toch moet u in die korte tijd belangrijke keuzes maken en veel regelen. Wij nemen u veel uit handen en zorgen ervoor dat geen enkel detail wordt vergeten.

Uitvaartbespreking
Iedereen moet de uitvaart krijgen die bij hem of haar past. Daarom nemen we uitgebreid de tijd voor de uitvaartbespreking: een praktische bespreking met een draaiboek als resultaat.

Begraven of cremeren
Eén van de belangrijkste keuzes die u bij een uitvaart moet nemen, is die tussen cremeren of begraven. Vaak is de voorkeur van de overledene daarover wel duidelijk.

Opbaren en verzorgen
Opbaren kan op elke locatie. Thuis, in een verzorgingshuis, maar ook in een uitvaartcentrum. Een combinatie kan ook. Opbaren in de kist is mogelijk, maar ook opbaren op bed.

Kist kiezen
Ook na de uitvaart bieden we ondersteuning bij verschillende zaken. Wij kunnen advies geven over administratieve zaken en kunnen u begeleiden bij de keuze voor een passend monument of urn. Tevens kunnen wij u in contact brengen met de juiste mensen wanneer u hulp wenst bij rouwverwerking.

Rouwkaarten en advertenties
Natuurlijk wilt u bekenden, familie en andere betrokkenen snel op de hoogte stellen van een overlijden. Een rouwkaart en advertentie zijn hiervoor de meest gebruikte en efficiënte manier.

Digitaal monument
Met verlies van uw dierbare breekt voor u een moeilijke tijd aan. De steun van familie, vrienden en bekenden is belangrijk en de gezamenlijke herinneringen aan uw dierbare zorgen voor troost.